Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lampa UV-C germicida T5 310mm (Lampa uv-c)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

131 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Lampa UV-C ozone/sterilizare

Radiatia UV-C si efectele sale germicide

Asadar, daca va doriti o lampa cu efect bactericid, asigurati-va ca emite exclusiv radiatie UV-C (240 nm) si ca acest lucru este trecut inclusiv in specificatiile tehnice.

Radiatia UV in general are efecte pozitive in domeniul dezinfectiei si al sterilizarii. Radiatia UV poate ucide sau stopa reproducerea unor microorganisme cum sunt virusurile sau bacteriile - de aceea este mai bine sa uscam rufele la soare, decat in uscatoarele electrice, de pilda. Razele UV penetreaza membrana celulara, distruge ADN-ul si ucide sau anuleaza capacitatea virusurilor si a bacteriilor de a se multiplica.

Lampile bactericide UV-C folosesc undele scurte ultraviolete pentru a ucide sau a inactiva diferite microorganisme (bacterii, vurusuri, fungi) in medii inchise, cum sunt casele si laboratoarele noastre, statiile de purificare a apelor menajere, etc!

Utilizare : Acarienii de praf sunt creaturi minuscule, care sunt invizibile la ochiul liber, pe pat, perna,canapea, covor, sunt peste tot in casa Razele UV-C ale acestei lampi sunt de sute de mii mai puternice decat soarele, ele pot ucide acarienii imediat.

Omoara bacteriile si virusurile: Aceasta lampa poate ucide usor bacteriile includ: mucegai, Staphylococcus auriu si inclusiv o virusurile, E.coli, etc. Lumina ultravioleta le va descompune in apa si oxigen.

Indepartati mirosul: aceasta lampa poate elimina mirosurile ca mirosul afumat in bucatarie, mirosul moale in dormitor si mirosul rau din toaleta,din incaltaminte, frigider, cos de gunoi etc. Razele UV-C pot ucide bacteriile care provoaca miros, iar ozonul va ucide rapid si descompune oxidactiv substantele cu mirosuri organice sau anorganice.

?Aer curat: Poate descompune substantele minuscule din aer, reduce alergenii care pot provoca astm si alergii, ucide contaminantii care provoaca raceli, fluxuri, alergii, infectii ale sinusurilor,face aerul maiproaspat !Acest tip de lampa poate fi foloasita in spitale, clinici, casa, birouri, spatii comerciale dar cu cateva mici precautii :- Nu folositi lampa atata timp cat in zona de actiunde sunt oameni, animale si plante !(poate afecta pielea si ochii)- Nu folositi lampa mai mult de 2-3 ori pe saptamana pentru aceeasi incapere !- Dupa folosire este necesara ventilarea zonei cel putn 30-40 minute - Durata de utilizare pentru o zona este recomandata sa fie intre 30-60 min !

Aceste precautii cum ar fi ventilarea vin in urma producerii ozonului O CARE ESTE UN PUTERNIC OXIDANT si care omoara toate bacteriile,virusii si purifica aerul !

Pachetul contine suport, lampa uvc(240nm) tip T5(310mm) 8w care poate fi folosita pentru o supafata de pana in 12m, cablul de alimentare cu intrerupator ,mufa inseriere, mufa retea, cleme de prindere si suruburi!

Garantie 6 luni !

Durata viata : 9000 ore
Trimite mesaj
Din Gura in Gura